español
English
Toggle navigation
Contact
Contact form
Phone numbers
riull@ull.es
Help and support
University Library
Information about the Respository
Document upload
Support to research
español
English
español
English
Login
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search RIULL
This Collection
Browse
All of RIULL
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics
TFM Seguridad y Calidad de los Alimentos: Recent submissions
Now showing items 1-5 of 65
Intoxicaciones alimentarias por Bacillus cereus
Calero Domínguez, Sergio
(
2022
)
Triquinelosis en España: Brotes, detección y perspectivas futuras.
Villar Robledo, Esther
(
2022
)
¿Cuál es el papel de la cadena alimentaria en la epidemiología del Clostridium difficile?
Tavares Baessa, Keila Patricia
(
2022
)
La micro-nanoencapsulación en la mejora de la calidad y seguridad alimentaria
Fernández Hernández, Vanesa
(
2022
)
Evaluación de contaminantes orgánicos en alimentos mediante procedimientos analíticos sostenibles
Baute Pérez, David
(
2022
)